Prijzen en arrangementen

PRIJZEN: Afhankelijk van de vraag, minimaal 50 euro ex.btw per uur voor de huur van deze luxe tendersloep (inclusief schipper, inclusief benzine). Om comfortabel en ruim te kunnen zitten, maximaal 5 passagiers. Zet uw wensen en vragen op de e-mail: dejongsteven@gmail.com.

Rondvaart
In een enkel uur ervaart u Hoorn als historische havenstad. We varen langs imposante gebouwen uit de VOC-tijd, langs middeleeuwse huisjes en door gezellig winkelgebied. Desgewenst kunt u de schipper vragen om uitleg bij de bezienswaardigheden. Let wel: de schipper is geen gids en moet zijn aandacht bij het varen houden. Eventueel kan de schipper een gids voor u inhuren.

Drank en spijs
Hoornsehopper.nl doet voor u de boodschappen. Mail uw lijstje naar dejongsteven@gmail.com en wij zorgen ervoor dat alles aan boord is. De kosten voor de boodschappen, en 5 euro extra, worden verrekend in de totaalprijs. Uiteraard kunt u de overgebleven waren weer meenemen voor uw verdere voettocht door Hoorn. U kunt ook kiezen uit de standaardproviand via het formulier.

Uitwaaien op het Markermeer
Hoeft u niet per se ergens naartoe, maar wilt u gewoon even uitwaaien op het Markermeer? Boek Hoornsehopper.nl dan voor maximaal één tot vier uren. We kunnen ergens voor anker gaan om te lunchen of met uw gezelschap bij te praten. Ideaal voor uitjes met vrienden of zakelijke meetings. Om te vergaderen of om iets te vieren.

Zelf varen met een sloep
Overweegt u een sloep te kopen, maar heeft u er nog nooit zelf in gevaren? De schipper van Hoornsehopper.nl stelt u in de gelegenheid om een proefvaart te maken.