Algemene voorwaarden

  1. Bij het in- en uitstappen gebeuren de meeste ongelukken. Stap pas in de sloep of uit de sloep als de schipper daartoe akkoord geeft en de sloep goed aangemeerd ligt.

  2. Handen, benen en hoofd binnenboord houden. Niet opstaan tijdens het varen of de boot laten wiebelen. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de schipper op. Er is geen discussie mogelijk. Bij slecht weer weer wordt er niet uitgevaren of de tocht afgeblazen. U krijgt dan voor de resterende duur van de reservering uw geld terug.

  3. Drinken mag aan boord, openbare dronkenschap niet. Blijf aan boord altijd op uw plek zitten. Ga niet opeens staan of van plek wisselen.

  4. Passagiers volgen te allen tijde de aanwijzingen van de schipper op.

  5. De vaart kan geannuleerd of afgebroken worden bij slecht weer of technische problemen. Bij annulering krijgt u het gehele bedrag terug. Bij een tussentijdse afbreking krijgt u geld retour naar rato van de gevaren minuten.

  6. De schipper is geen gids, maar kan wel gevraagd worden naar de achtergrond van locaties en bezienswaardigheden. Een gids die voortdurend vertelt kan tegen meerprijs ingehuurd worden als u dat daags van te voren aangeeft.

  7. Zwemvesten zijn aanwezig en moet u verplicht dragen.